JÄSENMAKSUT

Jäsenmaksukirjeet 2019 on lähetetty jäsenistölle keväällä 2019, vielä on monta maksua rästissä. Hoitakaa maksut viivyttelemättä, seura on maksanut jokaisesta vuodenvaihteessa jäsenrekisterissään olleesta jäsenmaksun Suomen Purjehdus ja veneily ry:lle.

Satamatoimintojen käyttö edellyttää jäsenmaksun ja muiden maksujen suorittamista.

PURJEHDUSKAUSI 2019 ON PÄÄTTYNYT

Purjehduskauden 2019 päättymisen merkiksi Oulun Purjehdusseuran lippu laskettiin Johteenpookin mastosta lauantaina 5.10.2019 klo 12.00

UUSI LÄMMIN VENEHALLI

Telakka-alueelle on valmistumassa uusi lämmin venehalli. Jos olet kiinnostunut säilytystilasta , ota yhteys Leo Hahtoseen.

SEURAN SYYSKOKOUS  pidettiin keskiviikkona 21.11.2018

Seuran uudeksi kommodoriksi valittiin Sauli Huikuri. Varakommodoriksi valittiin Heikki Kovalainen.

Johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin Sampo Valjus ja Kari Ukkola.

Johtokunta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA

Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT

Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.  Laiturit ovat nyt kunnossa pääosin ja reittikin selvempi - Sudenväylä on ruopattu.

JOHTEENPOOKI

Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS.n ja OMn kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse.
Info ja vuokraus tästä.

OPS.n TUOTTEIDEN MYYNTI

Seuran tuotteiden (liput ym.) myynti on siirretty Hammarin sähkön Limingantullin myymälään. Osoite Ilmarinkatu 7, 90400 Oulu.