Ajankohtaista

Julkaisemme täällä uusimpia tiedotettavia asioita. Ole kuulolla ja käy väliajoin seuraamassa täältä.

Kutsu Kari Lukkarilan muistopurjehdukseen 3.9.2022

Muistopurjehdus toteutetaan noudattaen Karin esittämiä toiveita hyvästä purjehdustapahtumasta.

Tapahtuma toteutetaan iloisissa merkeissä matalalla profiililla, jotta kaikki purjehtijat kokevat olevansa tervetulleita osallistumaan.

Moottoriveneilijät toivotetaan myös merelle seuraamaan spektaakkelia. Muistopurjehdustapahtuma on jaettu kahteen osaan:

LYSTI-luokkaLähtöaika vapaasti aikavälillä 14:30 – 14:40.
Lautakunta kirjaa lähtöajan.
Lähtöpaikka ja maali sijaitsevat öljysataman ja Nallikarin välisellä merialueella lautakuntaveneen lippusalon ja oranssin lippupoijun välissä.
Tarkemmat ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille
Radan pituus 11-12 merimailia.
Tapahtumaan ilmoittaudutaan Sailing Team Oulun Holvi-verkkokaupan kautta. Tässä suora linkki: https://holvi.com/shop/STOKauppa/product/77dc8452607f56820305b391c119d4c8/ Tuote: Kari Lukkarilan muistopurjehdus.
Ilmoittautuessa pitää ilmoittaa kipparin nimi ja email-osoite, sekä veneen nimi ja purjenumero (Finrating taulukkoluku löytyy tästä linkistä: https://avarit.org/avarit/finratingtable)Ilmoittautumismaksu 5 € käytetään STO:n juniorityön tukemiseenpurjehtijoille ilmoitetaan purjehdittu aika ja kukin voi laskea oman purjehdusaikansa Finrating-taulukkokertoimen avulla (https://avarit.org/avarit/finratingtable)veneillä tulee olla vastuuvakuutus
Finrating 1, 2 ja 3 -kilpailuluokat
Kilpailukutsu ja ohjeet Manage2Sail-alustalla normaaliin tapaan
Startti klo 14:45.
Lähtöpaikka ja rata sama kuin LYSTI-luokassa.
Radan pituus 11-12 NMOsallistumismaksu 15 € tai kauden kilpailulisenssimaksu, jonka voi maksaa STO-verkkokaupassa.

Purjehdus on tarkoitus videoida tai valokuvata dronella tai mediaveneestä.

Purjehduksen jälkeen on mahdollisuus kokoontua POOKIoskin Venetsialaisissa Johteenpookissa alkaen klo 17:00.

Venetsialaisten osallistumismaksu on 25 €.

Tarjolla on elävää musiikkia anniskeluoikeuksilla.

Osallistumalla juhliin varmistat veneilijöiden juhlien jatkumisen tulevinakin vuosina. Lisäinfoa Tuomo Tapanila 050 581 0014

Mikäli ei halua osallistua Venetsialaisiin, purjehtijoilla on mahdollisuus viettää iltaa veneissä haluamallaan tavalla Karia ja kisaa muistellen.

Sataman vierasvenelaituriin mahtuu 8-15 venettä tai jopa enemmänkin.

Veneissä juhlaliputus

Muistopurjehdukseen osallistuneiden kesken arvotaan jokin yllätys.

Kilpailupäällikkö: Timo Liikanen 040 587 8827

Holvi-verkkokauppaa ja LYSTI-luokkaa koskevat kysymykset: Seppo.Parhi(at)gmail.com

Majatapaaminen Iin Röytässä lauantaina 13.8.2022 kello 15.00.
Ohjelmassa Rikun lohiosoppaa, seurustelua ja saunomista.

Tervetuloa!

Jäsenille tiedoksi

Iin Röytän talkoot pidetään lauantaina 2.7.2022.

Tehtävinä on mm.

- sähkötolppien oikaisu laitureilla ja saaressa

- sähkökeskusten taustojen ja oviluukkujen rakentaminen

- kesäkeittiön koneiden ja laitteiden tarkastus

- kesäkeittiön siivous ja ikkunoiden pesu.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan viettämään kesäpäivää mukavassa seurassa.

Tervetuloa!

SPV:N toukokuun uutiskirje avautuu alla olevasta linkistä

Tietoa mm. STO:n juniorileiristä

Katsastukset

Tästä linkistä pääset tarkistamaan veneen katsastusten ajankohdat.

Laiturimaksut

Telakkasäätiö on lähettänyt laiturimaksut. Jos et löydä laskua sähköpostistasi, niin tarkista roskapostikansio.

Veneen vahaukset ja pesut

Veneen vahauksia ja pesuja voi kysellä Eemeliltä ja Annalta 0443567644 tai eemelikorhonen22@gmail.com

Pikapurjehtija -lehti 2022

Pikapurjehtija 2022 on julkaistu. Tästä pääset katsomaan sitä ja vuosien varrelta olevia arkiston helmiä.

Veneiden laskut ja nostot 2022

Veneiden nostojen info löytyy telakkasaatio.fi sivuilta
Vartiokopin eteisessä on 25.04.2022 alkaen varauskirja, josta voi varata sopivan laskupäivän.
Vartiovuorojen varauskirja tulee vartiokopin eteiseen 07.05.2022 klo 12.00.

OPS seuran veneliput

OPS veneliput saat Hammarin Sähköstä, Ilmarinkatu 7 Oulu. Maksu ainoastaan käteisellä.

Jäsenmaksut

Muistattehan maksaa rästissä olevat jäsenmaksut heti. Veneitä voivat säilyttää telakka-alueella ja halleissa vain seurojen jäsenet. Telakkasäätiö ei säilytä tiloissaan henkilöiden veneitä, jotka eivät ole jäseniä

Ovatko tietosi ajantasalla?

Jos et ole saanut tekstiviestejä seuralta, niin voit ilmoittaa matkapuhelinnumerosi jäsensihteerille;

timo.karsi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0414365758.

Tämä on myös turvallisuuskysymys, meripelastus voi kysyä meiltä numeroasi, jos ei saa sinuun hätätapauksessa yhteyttä radioverkossa.

Muuta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA
Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT
Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.

JOHTEENPOOKI
Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS:n ja OM:n kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse. Info ja vuokraus tästä.