LIPUNLASKU

Lippu lasketaan Johteenpookin mastosta lauantaina 5.10.2019 klo 12.00.

VENEIDEN NOSTOT 2019

Veneiden nostot toteutetaan 120919-131019 välisenä aikana viikottain torstaista sunnuntaihin. Isojen veneiden nosto autonosturilla tapahtuu 280919 lauantaina.

Ohjeet löytyvät sivustolta kohdasta "Satamamme". Varauskirjat mastonosturille ja veneiden nostoon ovat huoltorakennuksessa.

UUSI LÄMMIN VENEHALLI

Telakka-alueelle on valmistumassa uusi lämmin venehalli. Jos olet kiinnostunut säilytystilasta , ota yhteys Leo Hahtoseen.

SEURAN SYYSKOKOUS  pidettiin keskiviikkona 21.11.2018

Seuran uudeksi kommodoriksi valittiin Sauli Huikuri. Varakommodoriksi valittiin Heikki Kovalainen.

Johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin Sampo Valjus ja Kari Ukkola.

Johtokunta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA

Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT

Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.  Laiturit ovat nyt kunnossa pääosin ja reittikin selvempi - Sudenväylä on ruopattu.

JOHTEENPOOKI

Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS.n ja OMn kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse.
Info ja vuokraus tästä.

OPS.n TUOTTEIDEN MYYNTI

Seuran tuotteiden (liput ym.) myynti on siirretty Hammarin sähkön Limingantullin myymälään. Osoite Ilmarinkatu 7, 90400 Oulu.