Veneiden laskut ja vartiointivuorojen varaukset 2019

Vartiovuorojen varaus aloitetaan 4.5 klo. 10.00. Varauskirja on esillä ko. päivänä Johteenpookissa kevättorin ajan, jonka jälkeen varauskirja siirretään vartijakopin eteiseen. Vartiointivuoroja voi varata 31.5 asti. Tämän jälkeen säätiö määrää vuoron varaamattomille.
Vartiointivelvollisuus koskee myös veneitä, jotka ovat telakoituna kesän aikana alueella.Varauslistan poiston jälkeen tulevia ilmoituksia ei oteta huomioon.

UUSI LÄMMIN VENEHALLI

Telakka-alueelle on suunnittella uusi lämmin venehalli, jos olet kiinnostunut säilytystilasta , ota heti yhteys Leo Hahtoseen.

SEURAN SYYSKOKOUS  pidettiin keskiviikkona 21.11.2018

Seuran uudeksi kommodoriksi valittiin Sauli Huikuri. Varakommodoriksi valittiin Heikki Kovalainen.

Johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin Sampo Valjus ja Kari Ukkola.

Johtokunta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA

Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT

Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.  Laiturit ovat nyt kunnossa pääosin ja reittikin selvempi - Sudenväylä on ruopattu.

JOHTEENPOOKI

Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS.n ja OMn kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse.
Info ja vuokraus tästä.

OPS.n TUOTTEIDEN MYYNTI

Seuran tuotteiden (liput ym.) myynti on siirretty Hammarin sähkön Limingantullin myymälään. Osoite Ilmarinkatu 7, 90400 Oulu.