Kotisivuja päivitetään parhaillaan yhteystietojen, tehtävien ja muiden hallinnollisten tietojen osalta.

PERINTEINEN JOULUPUUROTILAISUUS pidettiin Johteenpookissa 161218. Osallistujia n 40. Kiitos kaunis puurotoimikunnalle ja erityisesti Närhin Pekalle ja Tarjalle kiehtovasta matkakertomuksesta Välimeren ja Atlantin vesillä. Hyvää Joulua ja suotuisia tuulia uudelle vuodelle 2019!

SEURAN SYYSKOKOUS  pidettiin keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.00-18.00.

Seuran uudeksi kommodoriksi valittiin Sauli Huikuri. Varakommodoriksi valittiin Heikki Kovalainen.

Johtokunnan uusiksi jäseniksi valittiin Sampo Valjus ja Kari Ukkola.

Johtokunta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA

Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT

Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.  Laiturit ovat nyt kunnossa pääosin ja reittikin selvempi - Sudenväylä on ruopattu.

JOHTEENPOOKI

Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS.n ja OMn kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse.
Info ja vuokraus tästä.

OPS.n TUOTTEIDEN MYYNTI

Seuran tuotteiden (liput ym.) myynti on siirretty Hammarin sähkön Limingantullin myymälään. Osoite Ilmarinkatu 7, 90400 Oulu.