Ajankohtaista

Julkaisemme täällä uusimpia tiedotettavia asioita. Ole kuulolla ja käy väliajoin seuraamassa täältä.

LAITURIMAKSUT

Telakkasäätiö on lähettänyt laiturimaksut, jos et löydä laskua sähköpostistasi, niin tarkasta roskapostikansio.

Lipun nosto lauantaina 7.5.2022

Avaamme purjehduskauden 2022 nostamalla lipun Johteenpookin lipputankoon lauantaina 7.5.2022 klo 14.00.

Johteenpookin pihalla kevättori klo 10.00-15.00.

*sammutinten tarkastusta klo 10.00-14.00 (15.00)

*veneilijöiden rompetori, tule ja levittäydy tavaroinesi A-laiturin eteen sorakäytävälle,

vaihdetaan edullisesti meille tarpeetonta ja toisille tarpeellista veneilyvarustetta

*POOkioski avoinna

** Huom. vanhojen rakettien, soihtujen ja savujen keräyspiste koko toripäivän huoltorakennuksen edessä. Tuo vaikka pahvilaatikossa.

Johteenpookissa sisällä seuravaate-esittely: Katja Närhi Imago Printistä näyttää ja kertoo uusista kuoseista.

Tervetuloa!

Hei!
Onko sinulla tarvetta veneesi vahaamiselle/pesulle? Me hoidamme sen mielellämme puolestasi korvausta vastaan! Lisätietoa 0443567644 tai eemelikorhonen22@gmail.com
T. Eemeli ja Anna

Pikapurjehtija -lehti 2022

Pikapurjehtija 2022 on julkaistu. Tästä pääset katsomaan sitä ja vuosien varrelta olevia arkiston helmiä.

Veneiden laskut ja nostot 2022

Veneiden nostojen info löytyy telakkasaatio.fi sivuilta
Vartiokopin eteisessä on 25.04.2022 alkaen varauskirja, josta voi varata sopivan laskupäivän.
Vartiovuorojen varauskirja tulee vartiokopin eteiseen 07.05.2022 klo 12.00.

OPS seuran veneliput

OPS veneliput saat Hammarin Sähköstä, Ilmarinkatu 7 Oulu. Maksu ainoastaan käteisellä.

Jäsenmaksut

Muistattehan maksaa rästissä olevat jäsenmaksut heti. Veneitä voivat säilyttää telakka-alueella ja halleissa vain seurojen jäsenet. Telakkasäätiö ei säilytä tiloissaan henkilöiden veneitä, jotka eivät ole jäseniä

Ovatko tietosi ajantasalla?

Jos et ole saanut tekstiviestejä seuralta, niin voit ilmoittaa matkapuhelinnumerosi jäsensihteerille;

timo.karsi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0414365758.

Tämä on myös turvallisuuskysymys, meripelastus voi kysyä meiltä numeroasi, jos ei saa sinuun hätätapauksessa yhteyttä radioverkossa.

Muuta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA
Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT
Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.

JOHTEENPOOKI
Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS:n ja OM:n kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse. Info ja vuokraus tästä.