Ajankohtaista

Julkaisemme täällä uusimpia tiedotettavia asioita. Ole kuulolla ja käy väliajoin seuraamassa täältä.

Jäsenille tiedoksi

Iin Röytän talkoot pidetään lauantaina 2.7.2022.

Tehtävinä on mm.

- sähkötolppien oikaisu laitureilla ja saaressa

- sähkökeskusten taustojen ja oviluukkujen rakentaminen

- kesäkeittiön koneiden ja laitteiden tarkastus

- kesäkeittiön siivous ja ikkunoiden pesu.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan viettämään kesäpäivää mukavassa seurassa.

Tervetuloa!

SPV:N toukokuun uutiskirje avautuu alla olevasta linkistä

Tietoa mm. STO:n juniorileiristä

Katsastukset

Tästä linkistä pääset tarkistamaan veneen katsastusten ajankohdat.

Laiturimaksut

Telakkasäätiö on lähettänyt laiturimaksut. Jos et löydä laskua sähköpostistasi, niin tarkista roskapostikansio.

Veneen vahaukset ja pesut

Veneen vahauksia ja pesuja voi kysellä Eemeliltä ja Annalta 0443567644 tai eemelikorhonen22@gmail.com

Pikapurjehtija -lehti 2022

Pikapurjehtija 2022 on julkaistu. Tästä pääset katsomaan sitä ja vuosien varrelta olevia arkiston helmiä.

Veneiden laskut ja nostot 2022

Veneiden nostojen info löytyy telakkasaatio.fi sivuilta
Vartiokopin eteisessä on 25.04.2022 alkaen varauskirja, josta voi varata sopivan laskupäivän.
Vartiovuorojen varauskirja tulee vartiokopin eteiseen 07.05.2022 klo 12.00.

OPS seuran veneliput

OPS veneliput saat Hammarin Sähköstä, Ilmarinkatu 7 Oulu. Maksu ainoastaan käteisellä.

Jäsenmaksut

Muistattehan maksaa rästissä olevat jäsenmaksut heti. Veneitä voivat säilyttää telakka-alueella ja halleissa vain seurojen jäsenet. Telakkasäätiö ei säilytä tiloissaan henkilöiden veneitä, jotka eivät ole jäseniä

Ovatko tietosi ajantasalla?

Jos et ole saanut tekstiviestejä seuralta, niin voit ilmoittaa matkapuhelinnumerosi jäsensihteerille;

timo.karsi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0414365758.

Tämä on myös turvallisuuskysymys, meripelastus voi kysyä meiltä numeroasi, jos ei saa sinuun hätätapauksessa yhteyttä radioverkossa.

Muuta

VENEILYKESKUKSEN NETTIKAMERA
Kameranäkymä avautuu tästä.

IIN RÖYTÄN TOIMIJAT
Iin Röytän toimijoiden sivut avautuvat tästä.

JOHTEENPOOKI
Johteenpookin vuokraustoimintaa on siirtynyt yhteiseksi OPS:n ja OM:n kanssa.
Voit katsella varaustilannetta nettisivulta. Varaukset puhelimitse. Info ja vuokraus tästä.