Röyttä

ops-maja3.jpg

OPS:n Röytän majan käyttöohjeet

Avaimen hankinta oikeuttaa OPS:n jäsenen Iin Röytän saaressa sijaitsevan majan ja siinä olevan saunan vapaaseen käyttöön. Avaimen voi lunastaa majaisännältä kuittausta vastaan.

Ollessaan majalla sopimuksen tehnyt jäsen sitoutuu noudattamaan OPS:n johtokunnan hyväksymiä majan järjestyssääntöjä ja huolehtimaan omalta osaltaan, että OPS:n omaisuus majassa pysyy hyvässä kunnossa.

Jäsen hyväksyy sen, että majaan ovat tervetulleita kaikki OPS:n jäsenet.

OPS:lla on oikeus ottaa maja kokonaan käyttöönsä erikoistilanteissa kuten leirien ja Iin Röyttään päättyvien kilpailujen/matkapurjehdusten jälkeen.

Mikäli jäsenyys OPS:ssa jostakin syystä lakkaa, sitoutuu jäsen palauttamaan avaimen välittömästi jollekin johtokunnan jäsenelle tai johtokunnan määräämälle majan isännälle. Avaimen lunastusmaksua ei OPS maksa takaisin.

OPS vuokraa majaa sivullisille virkistys- ja kokouskäyttöön su klo 12.00 - pe klo 17.00 värisinä aikoina. Kaikki varaukset on tehtävä ennakkoon rahastonhoitajalle tai majaisännälle.

Yleisiä ohjeita

• majassa yöpyminen ei ole sallittua

• pese aina käyttämäsi astiat ja siivoa jälkesi
  • sauna on aina vapaasti lämmitettävissä
  • kiukaalle saa heittää vain kaivo- tai sadevettä - ei merivettä!
  • liiterissä on valmiina puita saunaa ja takkaa varten
  • huolehdi saunomisen jälkeen, että puulaatikossa on puita ja vesisäiliössä vettä seuraavia saunojia varten
  • käytä grillissä vain toisarvoista puuta
  • käyttövesi esim. ruuanlaittoa varten haetaan kaivosta