Jäseneksi Oulun Purjehdusseuraan!

Jokainen henkilö voi seuran jäsenen välityksellä ilmoittautua johtokunnalle seuran jäseneksi pääsyä varten. Johtokunta ratkaisee hänen ottamisensa seuraan.

Jäsenetuuksia:

Oulun Purjehdusseuran jäsen on oikeutettu hakemaan veneelleen laituripaikkaa Oulun Purjehdusseuran ja Oulun Merenkävijöiden Telakkasäätiön hallinnoimasta Hietasaaren veneilykeskuksesta.

Oulun Purjehdusseuran jäsen on oikeutettu hakemaan veneellensä talvisäilytystilaa Hietasaaren Veneilykeskuksesta OPS:n ja OM:n Telakkasäätiön sääntöjen mukaan.

Oulun Purjehdusseuran jäsen on oikeutettu käyttämään Iin Röytän saaressa sijaitsevaa OPS:n majaa sen sääntöjen puitteissa. Tätä tarkoitusta varten hän on oikeutettu lunastamaan majan avaimen.

Keväisin  ilmestyvä Oulun Purjehdusseuran vuosikirja - Pikapurjehtija jaetaan ilmaiseksi seuran jäsenille.

Seura järjestää monipuolisesti muuta toimintaa kuten koulutusta, eskaaderipurjehduksia, purjehduskilpailuja ja muita tilaisuuksia.

Veneen omistaminen ei ole edellytys jäsenyydelle, mutta jäsenyys on hyvä lähtökohta veneilyn aloittamiselle. Kilpapurjehdusarrastuksen piiriin piiriin kuuluu melkoinen määrä tukijoukkoja, kuten veneiden miehistöt, kilpailunjärjestäjät, kilpailutuomarit j.n.e. Hoidamme yhdessä naapuriseurojen kanssa juniorikoulutuusta STO.n puitteissa.  Seurassa toimivat koulutetut veneiden katsastusmiehet. Näihin tehtäviin kouluttautuminen ja niissä toimiminen on mielenkiintoista yhteisöllistä toimintaa.

Oulun Purjehdusseura ilmoittaa jäsenensä veneilyalan kattojärjestön, Suomen purjehdus javVeneily  ry.n, SPV.n jäseneksi. Järjestö julkaisee kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Nautic lehteä, mikä siten kuuluu OPS:n jäsenetuihin.

Seuran jäseniä ovat:

1. Vuosijäsenet, jotka suorittavat liittymis- ja jäsenmaksun
  2. Juniorijäsenet, jotka suorittavat heille määrätyn jäsenmaksun. Juniorijäsen siirtyy suostumuksensa mukaisesti vuosijäseneksi sinä vuonna, jolloin hän täyttää 20 vuotta.
  3. Kunniajäsenet, joilla ei ole jäsenmaksua
  4. Kannattajajäsenet, jotka suorittavat vuosittaisen kannattajajäsenmaksun.

Jäsenmaksut 2014

Peruste

Vuosimaksu (eur)

Liittymismaksu (eur)

Vuosijäsen

Puoliso

Juniori

Kannattajajäsen

-

Tästä linkistä voit avata tietokoneella täytettävän jäsenyyshakemuskaavakkeen. Lomake täytyy täyttämisen jälkeen tulostaa. Lomake aukeaa ilmaisella Adobe Acrobat Reader-ohjelmalla

Toimita kaavake täytettynä johtokunnalle.